8.11.2013 г., 21:22 ч.

За теб... 

  Поезия » Любовна
951 0 5

Ще го усетиш някой ден,

когато мене няма да ме има.

Ще те прониже вятърът студен

край теб ще затрепери зимата...


Ще те боли. Душата ти ще стене,

ще страдаш в мрака на нощта,

ще осъзнаваш бавно, че без мене

останала е няма грозна празнина.


Ще проумееш, че си взимал

за даденост една душа,

която даром винаги си имал,

но аз не ти принадлежа...


Ще разбереш, но ще е твърде късно,

че си пропуснал своето СЕГА,

че с грубост цветовете късал си,

а те мечтали са единствено за топлина...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??