29.01.2009 г., 11:06 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
1110 0 4
 

Нахлу в живота ми с ураганна сила,

съня ми грабна със ръка.

С поглед просто промени ме

и с усмивка на уста.

От своя устрем ти ми даде,

даде ми крила

и сила, с която мога

напред да продължа.

 

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??