3.01.2015 г., 4:25 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
427 0 2

Ще те посрещна щастлива,

защото си близо до мен.

Очите и погледа верен

с усмивка от обич пленен.

 

Утро озарено от слънцето вън

с думи от  душа изречени,

аз тръгвам в днешния ден

смело, към теб и нашите мечти.

 

Да поседнем за малко смирено,

да отпием от чашите с вино,

да срещнем - погледи верни

и пожелаем щастие много.

 

На приятели обич да дам,

за добрите им думи благодаря,

че са така близо до мен,

споделят те мойте мечти.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бъди щастлива и обичана !Да отпием от чашите с вино !Прекрасно е човек когато има мечти !
  • Много приятели и любов ти пожелавам, Лена!
    Весели Празници!
Предложения
: ??:??