31.05.2014 г., 22:12 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
610 0 1

Губя те бавно, сигурно, безвъзвратно.

Протягам ръка да те стигна - изплъзваш се между пръстите ми.

Взирам се в те б- колко мъничък станал си.

Следя те с поглед - едва успявам да те видя.

 

Искам те обратно... за мен, само за мен...

 

 

Да изгубя любовта ти - най-голямата грешка в живота ми.

Сигурност, топлина, щастие, усмивки и обич не търся от други.

Само ти, само ти можеш да ми ги дадеш.

 

Искам теб, само теб, просто теб...

Мой, само мой - завинаги.

 

Едва забележим си вече.

Липсваш ми. Върни се при мен.

© Лилия Чолашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??