31.07.2008 г., 20:12 ч.

За теб... 

  Поезия » Любовна
952 0 5

                     Не заравяй погледа си в тъгата жестока,

                     не се крий и не поемай в погрешна посока,

                     повярвай на шепотът ми пълен със болка,

                     завий се с душата ми... аз без тебе не мога.

 

                     Сипи ми от тази неземна тъга,твоя,

                     излей я в сърцето ми и отпий от покоя,

                     а аз жадна за тебе за тази душа,

                     ще пия от капките и ще ти дам любовта.

 

                     Не потушавай в сърцето си пламъка,

                     подпали ме и стопи си мъката,

                     недей... не си изхвърляй чувствата,

                     а с мойте се покрий, с топлината на устните!

 

                  NLM 

© Новали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??