16.08.2008 г., 11:22 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
918 0 4

                                                                                                                На А.

"Боли - не мога повече да бягам.

И без това посоката е все към Теб..."

 

 

Понякога се сривам безпощадно -
и
търся те тогава във спомени порой...

Откривам те дори...

Реален ...



Понякога се раждам безпощадно -

Да...

Дори забравила за обичта

кьм теб...

 

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??