7.12.2017 г., 11:16 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
294 0 0

Тиха музика ехти и в стаята е мрак...
Тръпна в очакване да те видя пак...
Отново да потъна в твойте очи...
Да послушам сърцето ти отпусната на твойте гърди...
Не чакам нищо от тебе не ме мисли...
Но, че имаш пълна власт над мен не ме съди...
Изтръпвам при допира, разтрепервам се цяла...
В ръцете ти без страх бих се разпиляла...
Прави каквото искаш всичко е наред...
Знаеш, че не мога да чувствам, аз съм от лед...
Всичко бих ти казала за да те имам...
Макар да знам, че е за час и после да умирам...
Идваш за кратко и всичко ми взимаш...
Оставяш само аромат на парфюм и си отиваш...
А.Б.

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??