25.07.2018 г., 0:00 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
483 1 1

В твоя хубав гуш заспивам,
аз за теб умирам.
Винаги с теб се смея,
вярвай ми, без теб не мога да живея.
Щом погледна те и зная,
с теб искам да остана до края. 
Усмихвам се, когато си до мен,
без теб няма слънце в моя ден.
Когато съм в твоите ръце,
леко е на моето сърце.
Моята мечта се сбъдна,
ти света ми преобърна.
Вечно влюбена ще си остана,
втори като теб за мен няма.
Всеки ден мисълта за теб е,
ти си моето любимо бебе.
Аз Чоки те наричам,
и винаги покрай теб ще тичам.
Ще те гушкам, дразня и целувам,
без теб не мога да съществувам.
Всяка трудност с теб ще преодолея,
без теб няма как да оцелея.

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за любовта. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??