25.01.2019 г., 23:44 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
238 0 0

Че те има, ти благодаря!
Благодаря, че ми помагаш
да бъда себе си и да вървя.
Че всеки ден ме вдъхновяваш,
да бъда бяла
и със обич да творя.
Че цяла ме събираш от парченца в трудни дни
и никога не теглиш любовта си на везни.
Че даваш ми онези добрина и топлина
да искам
и да бъда
твойто Слънце и Луна.

© Zlatka Аndonova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??