25.03.2022 г., 16:39 ч.  

За теб 

  Поезия » Любовна
149 0 0

    Душата ми стене за теб , но отворих очи за да те докосна.

     Ще те потърся , оставих любовна стрела на юг , но стопли едни чувства в градът ни.

     Помня света как ни озари, всичко блести....

Знам някой ден ще си с мен, много далече си ти, събрах болка в душата ми , а ти ме сграбчи в една песен.

    Моята мечта,, ще повярвам че те има ,, .

Огън от надежда .

Цветя от дъгата ме завладя , за да те имам до себе си.

Помня сладникавия ти парфюм в който ме прониза под кожата , не мога тайно аз да те обичам, в нас видях океан от хубави моменти.

  Чуй времето мълчи, усещам вкуса на грях , само ти остана пленен от обич.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??