10.01.2023 г., 18:19 ч.

За теб 

  Поезия » Свободен стих
108 0 0

В нечии очи ще си искрата.

В нечии очи ще си зарята в нощното  небе .

 

В нечие сърце място ти е  отредено.

В нечие сърце любов ще ти се даде .

 

В нечии ръце ще се запалиш.

В нечии ръце, ще се разтопиш.

 

В нечий живот всичко ще преобърнеш.

В нечий живот смисъл ще предадеш.

 

И така, два живота ще преплетеш и нов ще създадеш.

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??