5.08.2004 г., 15:09 ч.

За теб 

  Поезия
1253 0 1
За теб направила бих всичко на света,
за теб започнала бих битка със врага...
За теб ще бъда винаги аз нежна и добра,
за теб не бих убила само любовта,
която дава ми крила, за да летя безгрижна над света...

И в мрака хладен аз по стъпала пристъпвам бавно и към теб зова:
Не бих оставила те сам в нощта! Не бих обичала аз друг така!
И винаги ще бъдеш в моята душа, красавецо,със обич аз ще те пленя!
И няма да забравя обичта в дъжда, и няма да замръзне тя в студа...
Със моя огън ще я разпламтя, за да остане вечна тя...

И казвам ти,аз никога не ще умра!
И никога не бих оставила те сам в света!
С живота бих се борила със меч в ръка!Докрай!
Но няма аз да позволя да вземе моята душа смъртта... Живот,дерзай!

И искам винаги със тебе да вървя сред тайните градини и поля,
сред вечните,пъстреещи цветя на любовта... Към тебе аз ще се стремя!
До сетния си дъх ще бъдеш моята мечта...
Обичай ме и аз ще те даря с усмивка ведра на уста,
ще хвана твоята ръка и ще ме чуеш да мълвя, че твоя ще съм винаги!
Аз винаги ще бъда твоята съдба!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е красиво стихотворението!Браво наистина те пленява и събужда едни хубави чувства в моята душа.Точно това ми трябваше да започна един красив ден!!!
Предложения
: ??:??