25.06.2009 г., 11:17 ч.

За теб и за мен 

  Поезия » Бели стихове
913 0 1

Когато отворя прозорец към теб,

Приятелю мой -

аз виждам  живот,

любов, красота и надежда!

 

Когато затворя прозорецът мой -

изпълва ме болка ,

отчаяние и безизходица...

А толкова искам да полетя,

но все някой ми реже крилата...

 

 

24.06.2009

 

© Снежана Кръстанова-Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно!Горе главата,Снежи!Не забравяй,че имаш толкова много приятели тук!Прегръщам те с много обич!
Предложения
: ??:??