28.10.2020 г., 8:50 ч.

За теб живея 

  Поезия » Любовна
600 0 0

Вечер гледам към звездите и мечтая за едно,

моето сърце със твоето да станат те едно.

Може би ще се получи,

ако обича, то истински  ще се научи.

Звездичка ярка във небето грее,

но пред твоята красота просто тя бледнее.

И луната също ти завижда,

че моето сърце открадна го и тя го вижда.


 

Всеки ден ще ти го казвам аз това,

че единствено за теб живея на света.

Никой друг не може да ме спре

да се боря аз за твоето сърце.

Ще се превърна в принца на твоите мечти,

само го поискай да сме заедно аз и ти.

Няма повече да си сама,

докато съм жив и моето сърце за теб ще бие на света.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??