7.03.2008 г., 17:54 ч.

за теб, любов! 

  Поезия » Любовна
608 0 3
За тебе всички свои стихове написах,
в съня си виждах те понякога, но беше тъй далече,
всички думички написани - за тебе аз орисах
и молех се да дойдеш, да те видя вече...
Намерих те случайно - зная, съдбата те прати,
да стоплиш с обич ранена душа,
понякога стават в живота обрати,
нещастните - да открият като мен любовта...
Открих те любов - беше толкова чиста и истинска,
открих те, моя светла и най смела мечта,
сега съм щастлива наяве съм с теб, с теб сме себе си,
свърши се вече кошмарът - наречен тъга.


                                                                   07.03.2008г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиви чувства...красив стих!
    с обич, Пами.
  • За всеки човек има любов - ти си поредното доказателство, че след мрака настъпва светлина! Нека всички,които са нещастни сега да не губят вяра, че съдбата ще се усмихне и на тях, както на теб! Поздрави!
  • Сякаш е писано за мен!
    "най-смела" се пише с тире.
Предложения
: ??:??