17.07.2008 г., 20:55 ч.

За теб, Мимчо 

  Поезия » Друга
610 0 3

За тебе става дума

тук, нали ти обещах....

Само ти разбираш ме

добре и без да искам

знам, че имам твoята

подкрепа...

 Прятелко добра,

ти до мен си и в радост,

и в тъга, и сили даваш ми,

за да продължа.

Поискам ли съвет

от теб, ти даваш го

и винаги излизаш

права.

За теб е най-голeмият

букет от обич,

който ти го заслужаваш.

За теб е най-голямата

приятелска прегръдка,

с която мога аз да кажа

БЛАГОДАРЯ!!!

 

© Симеонова Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??