2.09.2007 г., 14:54 ч.

За теб, моя любов! 

  Поезия
11567 0 7
Не мога да повярвам колко много те обичам,
на себе си аз вече не приличам!
Със тебе само чуствам, че живея
и далеч от теб със мъка, знай, се смея!
За тебе пазя всичките усмивки
и на теб ще дам аз всички истински целувки!
За теб ще капят моите сълзи
и само щом те видят, пак ще греят моите очи!
За теб тупти това сърце във мен
и с мисълта за теб заспивам,
и събуждам се аз всеки ден!
За тебе пазя място в моето легло,
без теб по-пусто никога не е било!
И винаги едни ръце ще те очакват,
за да те прегърнат силно
и да те стоплят в мрака!
Обичам топлите очи
и болката, когато видя в тях сълзи...
За мен красиво е едно лице
и мога да обичам само твоето добро сърце!
Обичам моментите, в които караш ме да се почуствам пак значима,
желана, обичана, незаменима...
осъзнавам, че това си ти - което искам!
За първи път щастлива със това, което имам!
За теб, моя любов,
не ще да съжалявам аз до гроб!

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??