6.11.2008 г., 11:25 ч.

За теб - недостижимия 

  Поезия
733 0 4

Това е, защото не ми пука за утре,

пътувам извън морала и възпитанието,

извън оскъдното ти познание за мен,

позволявам ти да ме докосваш отвътре,

само защото безценната Аз за теб не струва.

Само защото сега пиеш уиски в някой бар,

с някой... без да мислиш за мен,

без да се обаждаш... без да поставяш граници пред мен...

издигнаш гигантски стени около себе си,

от тухли, бетон и опаковки от Сникърс.

Желанието ми да те забравя

е по-силно от абстиненция,

по-силно от кафе+сникърс сутрин

и ментов чай с мляко вечер.

В Леро има конспирация срещу мен,

двоен Бушмилс "по грешка" на сервитьорката

някой и е подшушнал нещо за "нас"

Тя знае... че ти пиша смс-и и не ги изпращам,

че ще се прибера пияна и ще напиша за теб

... тая простотия.

Това, което мърлата е пропуснала в дяволския си пъзел,

е че днес не пих сироп за кашлица.

Сиропът свърши.

Ако не беше станало така, щях да ти пиша,

вероятно щях да ти изпратя това...

а ти вероятно не си толкова тъп и щеше да разбереш

... че съм влюбена в теб.

А на сутринта щях да си спонмя,

щях да изпия 5 кафета + 5 сникърса,

щях да напиша 5 смс-а без да ги изпратя...

и по пътя към Сливен щях да умра...

от липса на любов.

© Роси Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??