19.01.2013 г., 13:38 ч.

За тебе 

  Поезия » Любовна
610 0 8

Ако утре не се съмне,

твойто утро аз ще бъда.

Ако през деня се стъмни,

слънцето за теб ще бъда.

 

Даже свода да пропадне,

аз отново ще го вдигна.

Гръм от космоса да падне

от пепел аз ще се въздигна.

 

Нов светът ще го проводя...

Пак ще бъдеш в него моя.

Бой за тебе аз ще водя,

като Парис в древна Троя!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??