4.10.2011 г., 16:31 ч.

За тебе ангеле мой.. :(( 

  Поезия » Любовна
680 1 2

Върни се мили пак при мен, животът ми без теб е тъжен всеки Божи ден.. Ела и пак ме прегърни.. обичам те! Със мене остани.. искам да се будя пак до твоето лице и пламъкът отново да изгрее в моето сърце.. С теб единствено съм щастлива, ти ме караш да се чувствам жива! Карах се и биех се със тебе всеки ден, но не осъзнавах, че ти винаги си бил до мен.. върни се пак и нека всичко си простим, върни блясъка в очите ми и радостта в дните ми.. обичам те, мили моля те, прости ми.. за всичко, което ти причиних.. за думите, с които те нараних.. липсваш ми ела, нека ти покажа, че ти за мен си всичко на света !

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??