23.08.2007 г., 22:39 ч.

За Теди 

  Поезия
1086 0 1

С очи и от звездите по-красиви,
с глас и от на ангел по-нежен,
с усмивка и от слънцето по-топла,
ти покори моята душа.


В теб доброто видях,
в теб себе си открих,
в теб приятелка намерих,
в теб всичко е истинско.


Бъди до мен не само днес,
бъди завинаги.
Защото моят ден няма
да е същият без теб.


Прости ми, ако съм съгрешила,
прости ми, ако съм те наранила,
прости ми, ако съм те обидила,
Прости...
 
Усмихвай ми се,
а аз ще те обичам,
ще носиш слънце в моята душа
и тази топлина ще бъде с мене,
докато  някой ден си отида
от света.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Машка,и аз много си те обичам,вапреки че понякога ме ядосваш! И да знаеш ,че винаги ще съм до теб! Усмихвам ти се - Обичай ме !!!
Предложения
: ??:??