За тези, които остават след нас
Когато обичаш черупка от раче,
събираш и мидички в нея,
когато да бъдеш лош няма начин,
защото си пълен с надежди,
тогава разпръскваш любов
като Слънце, като тихо сияние...
И си нежност, бисерен лотос,
младо утро след залези алени...
© Доли Всички права запазени