23 апр. 2007 г., 11:40

За тези, които остават след нас 

  Поэзия
630 0 11

За тези, които остават след нас


Когато обичаш черупка от раче,

събираш и мидички в нея,

когато да бъдеш лош няма начин,

защото си пълен с надежди,

тогава разпръскваш любов

като Слънце, като тихо сияние...

И си нежност, бисерен лотос,

младо утро след залези алени...

© Доли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??