22.03.2021 г., 19:46 ч.

За твоята любов една 

  Поезия » Любовна
698 0 2

В душата си гнездо ще свия

от топла, ярка светлина.

За твоята любов една,

желая радост да открия.

 

И повече не ще аз пия

от чувството си за винà,

че с жар по- нежна, ти - жена,

ще бъдеш весела магия.

 

В мечтите си ще те посрещам

красива, искренна и млада,

светът за теб ще е отрада.

 

Когато твоя чар усещам

и устните ти се усмихват

тъгите неизбежно стихват.

 

Глава пред болката не свеждам,

не ще допусна да мълчи,

най- милата, с тъжни очи.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??