16.11.2008 г., 6:24 ч.

За утре? Късно е! За днес!!! 

  Поезия » Гражданска
902 0 22

Затресе се Земята и показа,
оплезила голям език,
че няма опит ненаказан,
да влезем в нейния светлúк...
Затресе се. И удивено
не спря дъха ми в този час.
Отдавна знам, че помрачено
задъхва се снагата ú от нас...
Боли Земята, стене, пъшка,
удавена във тоз прогрес.
Тревожно тя сигнали пръска
За утре? Късно е! За днес!!!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??