6.03.2008 г., 18:50 ч.

За утре ти говоря 

  Поезия » Любовна
581 0 5
За теб аз знача много малко -
обичаш ме малко повече от някой враг...
Е, но аз те обичам от сърце - жалко
и ти ще усетиш някой ден какво е мрак.

За теб съм просто сувенир -
радваш ми се ден, два - а след това?
След това ме захвърляш в ъгала,
върху мен да си събираш праха...

Лесно е да разбиваш сърца,
но не е лесно ти да си жертвата,
сега жертвата съм аз, а ти ме нарани,
утре всичко може да се промени...

Времето минава - всичко се променя,
ти ще плачеш с кървави сълзи,
сега се смееш, но само днес -
ЗА УТРЕ ТИ ГОВОРЯ! Тогава ще боли...

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??