4.05.2017 г., 2:30 ч.

За вас деца 

  Поезия » Свободен стих, Друга
596 2 0

 

 

За Вас деца, в Пантеона на Олимп
Боговете съм измолил да натирят,
спътницата Земна да застане
с лицето си към райковите порти!

Преоблечена в искряща дреха -
огнен нимб сияещ,
по видело за влюбените ви сърца
кладите небесни да запали!

И на всеки в ръчицата да пусне,
за другарчето му от небето дар,
от лъчите слънчеви изплетен
сияен сватбен пръстен!

01. 05. 2017г.

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??