8.09.2007 г., 11:13 ч.

За всички, изгубили смисъл да живеят... 

  Поезия
625 0 3

Не казвай "сбогом" на живота,
устремен към сивотата на смъртта.
Не казвай "сбогом", а
"Почакай, защо да плача за това?"
Не казвай "Няма да живея
и хайде, трябва да умра!"
Бори се, за да оцелееш!
Бори се за една мечта!

Все пак животът е борба.

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??