8 sept 2007, 11:13

За всички, изгубили смисъл да живеят... 

  Poesía
626 0 3

Не казвай "сбогом" на живота,
устремен към сивотата на смъртта.
Не казвай "сбогом", а
"Почакай, защо да плача за това?"
Не казвай "Няма да живея
и хайде, трябва да умра!"
Бори се, за да оцелееш!
Бори се за една мечта!

Все пак животът е борба.

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??