Благодаря ви, че ви има!
Пред вас събличам си душата,
а вие оценявате моя танц с милите си думи.
Разголвам си сърцето без свян отдавна,
но думите ми остават на белия лист
в тетрадката неоценени...
Благодаря ви!!!
© Симеонова Симеонова Всички права запазени