22.02.2014 г., 22:32 ч.

За всичко неизречено 

  Поезия » Любовна
773 1 5

Нима ще пиша!? Боже, опази..
Какво да пиша в късните недели..
За любовта, която ми горчи?
Омръзна ми да пиша за раздели.

Омръзна ми да пиша, затова
ще ти говоря с кратки, тъпи думи:
Благодаря за утре.
Тръгна ли?
Кога?
Нещастно ми е.
Смотано е.
Чу ли?

Какво ти става? Луд ли си? Кажи!
Нима изгуби всякаква надежда?
Светът ни бе красив, но ти реши
по свой си начин да го пренареждаш.

Прости, че не приличам на това,
което тайно се надяваше да бъда.
Прости за глупавата ми ръка,
която гали и помахва за сбогуване.
Прости за всички споделени страхове.
Прости ми, че не си приличаме.
Прости за всяко "Да" и всяко трудно "Не".
Прости за всяко неизречено "Обичам те"...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??