18.02.2007 г., 21:56 ч.

За завистта и злобата 

  Поезия
778 0 2
Завистта
е като отровен бурен -
отскубваш го,
но коренът му остава
дълбоко в земята.
Злобата
е като заразна болест -
пазете се
да не разболеете
света от нея.
Тогава
не бихме заслужавали
да се наричаме човеци.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??