18 feb 2007, 21:56

За завистта и злобата 

  Poesía
783 0 2
Завистта
е като отровен бурен -
отскубваш го,
но коренът му остава
дълбоко в земята.
Злобата
е като заразна болест -
пазете се
да не разболеете
света от нея.
Тогава
не бихме заслужавали
да се наричаме човеци.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??