16.02.2020 г., 12:08 ч.

Заби нож в гърдите ми 

  Поезия » Друга
369 0 0

Забавно е как всичко това се случи
Каква горчива ирония,
сякаш е удар в челюстта
Всичко е решено от самото начало,
но аз нищо не забелязах.

Боя се, че ти искаше точно това

Малко е тъжно след всичкото,
което имаше между нас
Можеше да прерасне в нещо по-голямо, но изглежда съм грешал

Боя се, че ти искаше точно това

Ако бях на твое място бих те чакал търпеливо,
защото може да съм идиот,
но не съм глупав
Нима не знаеш?
Заби нож в гърдите ми

Ако бях на твое място бих те чакал търпеливо
Разби сърцето ми и сега нищо не можеш да направиш
И сега знаеш
Заби нож в гърдите ми

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??