8.09.2010 г., 18:00 ч.

Заблуда 

  Поезия » Друга
441 0 1

Да вярвам на думи, напразно изречени,

да слушам аз клетви, по-късно отречени.

Да търся във спомени, отдавна забравени,

да вярвам в лъжи, за истина смятани. 

 

Да бъда светец във свят пълен с грешници,

да питам за посоката изгубени скитници.

Да търся любов сред всички измамници,    

да искам живот без предел, без граници.

© Калина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??