ЗАБЛУДИ
Животът, който водим е фалшив.
Една илюзия, изкривена във вечността.
Потънали в тайни, подлост и лъжи.
Опитваме с лицемерие да се сближим.
Огледай се в другите, като в огледало.
Чисти си навици натрупвани от векове.
Ти вгледай се дълбоко в твоите очи.
Ти грешките признай, макар и да боли.
Опитай да си прям и честен, откровен!
От Вселената не можеш се скри с лъжи.
И няма утеха и мира... ще бъдеш сломен.
Колкото смел и велик да се смяташ, уви.
Заблуди, заблуди вековни отдавна тежат.
Безсмислени, отровни, но тежки като окови.
Спаси се, опитай дорде е време за път.
Истина ясна и чиста по света ни да броди.
Тайни мисли, коварни в душата си не таи.
Те се връщат и гонят те до последните дни.
Съзнание чисто в душата си посади.
Да прегърнеш света с любов, без сълзи.
Любов, любов дай на сърцето затворено.
Дишай, поемай живеца на живите същества.
Няма тайни в пространство небесно, отворено.
Обичай всяко живо място на милата ни земя.
Нищо скрито няма в безмерно пространство.
Енергията не можеш я спря и животът лети.
Смело и честно излагай мислите си, Човеко.
Да спасим Духа и Душите си Искрен бъди!
Марикуза
17.01.2011 г.
Атланта
© Мария Кузманова Всички права запазени