За да се разбере текста е нужно да се чуе и песента, заради която е сътворен.
Vampire Knight - Forbidden Act
http://www.bgshare.com/350611/Vampire Knight - Forbidden Act.mp3Забранен акт
Съществува ли прошка за грешника?
Би ли простил извършените грехове?
Би ли простил причиненото страдание?
Скрит в тъмен ъгъл, проклинайки се,
споменът се връща все по-жив
и забравата е само празна надежда,
примигваща светулка в нощта.
Кръвта ти от ръцете ми капе.
И сълзи се стичат от лицето ми.
Пробудих злото в сърцето си
и грехът извършен непростим е.
Дори след хиляди години мъки
очите ти не ще да посрещна,
поглед виновен ще сведа към земята.
Мелодията е изсвирена, краят дойде.
И моята съдба е предопределена от отдавна.
Загубена в нощта да бъда аз.
© Диляна Неделчева Всички права запазени