13.09.2009 г., 16:02 ч.

Забранена любов 

  Поезия » Любовна
754 0 1

Една любов, едни мечти,
едно сърце, а там си ти.
Защо ли точно теб избрах?
И до днес така и не разбрах...
Изобщо не подозирах, че в теб ще се влюбя
и ума си по теб ще изгубя.
Защо да те обичам ми е забранено?
Защо сърцето ми е така студено?
Защо точно ти, а не някой друг?
Защо искам да си до мен сега, тук?
Какво точно с нас се случи
и защо така се получи?
На тези въпроси отговорът знаеш само ти.
Не ме ли обичаш поне малко?
Искам чувствата ни да са споделени
и двете ни тела отново да са сплотени.

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??