8.08.2007 г., 22:44 ч.

Забранена любов 

  Поезия
617 0 3
Забранена любов изгря в сърцето ми.
Надалече от мене си ти ,
но Любов си оставаш.
Нямам право сега да обичам,
мога само да сънувам
как те прегръщам,
как те целувам.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??