Aug 8, 2007, 10:44 PM

Забранена любов 

  Poetry
621 0 3
Забранена любов изгря в сърцето ми.
Надалече от мене си ти ,
но Любов си оставаш.
Нямам право сега да обичам,
мога само да сънувам
как те прегръщам,
как те целувам.

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??