22.02.2020 г., 13:25 ч.  

Забрава 

  Поезия
654 2 0

Напиши на прозрачна хартия

името ми, след туй изгори я.

Нарисувай ме край морския бряг,

върху разтапящ се пролетен сняг.

 

Гравирай мечтата, че сме едно,

върху запалено сухо дърво.

Прегледай живота си ден след ден,

изтрий всяка радост взета от мен.

 

Само в снимка една избледняла,

утре ще виждам как си се смяла,

с две думи изписани на гърба, 

където морето топеше снега.

© Èдин Гравън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??