Връщам се назад
Към отминалите дни
И виждам как тогавашните ми мечти
Са паднали с времето разбити
Загърбила съм ги отдавна
И те с пепел са покрити
Желанието с което ги градих
Вече е забравено и скрито
Но когато се връщам назад
Си връщам малко от живота пак
Но никога като преди
Няма да се усмихвам нали
© Грета Тодорова Всички права запазени