Забрави
Забрави за старата любов,
забрави за всичко друго!
И животът нека да е нов,
и обичай много, много!
Забрави за онзи ден,
в който те видях отново!
Заличих го вече в мен,
но след него страдах много.
Забрави за нашите мечти,
тях ги пазих дълго, дълго!
Времето и тях изтри
във сърцето не остана нищо.
Забрави за мене, забрави
и обичай много, много!
И дори да ме боли,
щастие желая ти отново.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени