5.12.2006 г., 17:23 ч.

Забрави ме 

  Поезия
828 1 2
Моля те, не ме моли,
а ме забрави!
Ти остави ме сама
и заби в сърцето ми кама!

Ето, че се връщаш чак сега
и предлагаш ми отново любовта,
но аз ти казвам: "Забрави ме",
забрави дори и моето име,
защото аз се влюбих в друг
и той ще бъде мой съпруг!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??