5 дек. 2006 г., 17:23

Забрави ме 

  Поэзия
829 1 2
Моля те, не ме моли,
а ме забрави!
Ти остави ме сама
и заби в сърцето ми кама!

Ето, че се връщаш чак сега
и предлагаш ми отново любовта,
но аз ти казвам: "Забрави ме",
забрави дори и моето име,
защото аз се влюбих в друг
и той ще бъде мой съпруг!!!

© Соня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??