16.02.2011 г., 16:18 ч.

Забравила 

  Поезия
1458 0 9

Как да знам къде свършва душата ми,

в мен заплетена кротко търпи.

През очите наднича объркана

в своя дом - тленен, лута се с дни.

Как да знам кога точно съм истинска,

нощем спяща сънувам мечти ,

или сутрин, в деня си измислена,

все  забързана с празни очи.

Да прескоча ограда - порутена,

да погледна зад всички лъжи,

все не мога и май съм залутала

спомен в мен, как душата лети.




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??