15.06.2011 г., 23:10 ч.

Забързан 

  Поезия » Философска
372 0 0

"Забързан"


Забързан в сивите си дни,
не чуваш как детето в теб крещи,
затворен в мислите си тесни
за кинти и за мацки лесни.

Заровен в сметището си духовно,
не помниш думата "любовно",
загледан в кривото си огледало,
превърнал си живота си в цокало.

Заробен от желания най-жалки,
не виждаш, че пристига катафалка,
завързан със студените си вени,
волана стискаш с пръсти почернени.

*                       *                        *

Забързан в сивите си дни,
ти трупаш в гроба си сълзи...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??