20.02.2007 г., 17:46 ч.

Забързана пролет 

  Поезия
635 0 11
На прибежки, ситничко слънцето грее,
накопитена пролет забързана пее.
Бяла овошка над мен аромата си сее
и набухнала радост в очите ми лее.
 
В синьо звънна синчецът разцъфнал,
довея теменужени погледи вятъра,
даже шубракът раззеленил е усетил,
забързана пролет довял е южнякът.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??