20 feb 2007, 17:46

Забързана пролет 

  Poesía
665 0 11
На прибежки, ситничко слънцето грее,
накопитена пролет забързана пее.
Бяла овошка над мен аромата си сее
и набухнала радост в очите ми лее.
 
В синьо звънна синчецът разцъфнал,
довея теменужени погледи вятъра,
даже шубракът раззеленил е усетил,
забързана пролет довял е южнякът.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??