10.04.2014 г., 21:37 ч.

Зад Ъгъла 

  Поезия » Любовна
386 0 0

Зад ъгъла поглежда скрито,

едно сърце разбито.

Сълзи в очите му напират...

И никъде покой те не намират.

Зад ъгъла поглежда скрито 

едно сърце тъй нежно, но разбито.

В копнеж душата му витае...

За истинска Любов мечтае.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??